0400 808 883

Palvelut

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on apunasi aina, kun haluat tarjouksen asennuksesta, huollosta, laitteesta tai mistä tahansa muusta projektin toteuttamiseen liittyvästä asiasta. Saat meiltä myös neuvoja ja opastusta työhön sekä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Suunnittelu

Suunnittelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa tarpeidesi pohjalta putkistot, rakenneratkaisut sekä muut projektin yksityiskohdat. Tarvittaessa saat meiltä täydellisen hankkeen toteutuksen aina suunnittelusta rakentamiseen, järjestelmän valmistukseen, asennukseen ja käyttöönottoon.

Tuotanto ja osahankinnat

Rakennamme ja toimitamme tarvitsemasi putkistot laitteineen sekä niihin liittyvät muut rakenteet. Kaasuverkostot ja -keskukset, säätimet, venttiilit sekä komponentit vastaavat aina puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja.

Erillisestä pyynnöstä toimitamme sinulle tarvittavan CE-dokumentaation, materiaalitodistukset, hitsauspöytäkirjat tai röntgenkuvat. 

Tarvittaessa käytämme työssä omien ammattilaistemme lisäksi verkostoyritystemme osaavia tekijöitä.

Asennus

Kun ammattitaitoa löytyy monen vuoden takaa, asennustyöt sujuvat nopeasti ja joustavasti. Tarjoamme myös laitteiden ja järjestelmien asennus- ja huoltopalvelupaketin, johon voidaan sisällyttää sopimuksen mukaan määräaikaistarkastukset sekä muut työt, jotka vastaavat järjestelmien toimivuudesta ja turvallisuudesta.

Käyttöönotto ja opastus

Käyttöönottovaiheessa käymme huolellisesti läpi käyttäjien ja vastuuhenkilöiden kanssa toteuttamiemme järjestelmien ja laitteiden rakenne-, käyttö- ja turvallisuusvaatimukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »