Palvelut

 

Mittaustekniikka ja etäseuranta

Kaasun tai veden virtausmittaus ja mittatiedon välittäminen eteenpäin esimerkiksi LoRa-verkon avulla. Selkeä graafinen käyttöliittymä valitsemillasi tiedoilla, hälytystoiminto sähköpostitse tai tekstiviestillä. Tiedot luettavissa kaikilla kommunikaatiolaitteilla tai järjestelmillä.

 

Kaasuturvallisuus

Henkilökohtaiset kaasuhälyttimet ja kiinteät kaasuvuotoilmaisimet, myös langattomat ratkaisut!

Kaasuturvakoulutus sisältäen teorian, hätätilanneohjeet ja tehdaskävelyn

Saatavana myös räjähdyssuojausasiakirjat ja ATEX-yleiskoulutus.

 

Suunnittelu

Suunnittelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa tarpeidesi pohjalta putkistot, rakenneratkaisut sekä muut projektin yksityiskohdat. Tarvittaessa saat meiltä täydellisen hankkeen toteutuksen aina suunnittelusta rakentamiseen, järjestelmän valmistukseen, asennukseen ja käyttöönottoon.

 

Tuotanto ja osahankinnat

Rakennamme ja toimitamme tarvitsemasi putkistot laitteineen sekä niihin liittyvät muut rakenteet. Kaasuverkostot ja -keskukset, säätimet, venttiilit sekä komponentit vastaavat aina puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja.

Erillisestä pyynnöstä toimitamme sinulle tarvittavan CE-dokumentaation, materiaalitodistukset, hitsauspöytäkirjat tai röntgenkuvat. 

Tarvittaessa käytämme työssä omien ammattilaistemme lisäksi verkostoyritystemme osaavia tekijöitä.

 

Asennus

Kun ammattitaitoa löytyy monen vuoden takaa, asennustyöt sujuvat nopeasti ja joustavasti. Tarjoamme myös laitteiden ja järjestelmien asennus- ja huoltopalvelupaketin, johon voidaan sisällyttää sopimuksen mukaan määräaikaistarkastukset sekä muut työt, jotka vastaavat järjestelmien toimivuudesta ja turvallisuudesta.

 

Käyttöönotto ja opastus

Käyttöönottovaiheessa käymme huolellisesti läpi käyttäjien ja vastuuhenkilöiden kanssa toteuttamiemme järjestelmien ja laitteiden rakenne-, käyttö- ja turvallisuusvaatimukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »